Azt hiszem, hogy itt az ideje a világos beszédnek. Tisztelt kormányzó párt(ok)! Tessenek már néven nevezni azokat újfent és újfent, akiknek köszönhetően a Valutaalap (az EU követő emberfogásában) most izmozik a kormánnyal (és az országgal)! A kormányzati kommunikáció szabadságra ment, vagy mégis mi történt? Jó lenne ám megnyerni az önkormányzati választásokat októberben, no meg azt sem kellene megengedni, hitel- és függőségi viszony ide vagy oda, hogy az IMF kormányozza ezt az országot, nemdebár?

A Valutaalap persze nem ismeretlen a világ közvéleménye számára, rendszeresen tüntetnek ellene a glóbusz különböző sarkaiban, persze még véletlenül sem a bankszektor képviselői, vagy a véleményformáló nemzetközi sajtó, feltehetően éhbérért foglalkoztatott zsurnalisztái.

Jól emlékezhetünk, hogy mire vezetett például a Valutaalap szerepvállalása Argentínában, vagy éppenséggel Brazíliában. Aki esetleg elfelejtette volna, annak íme egy rövid eszmefuttatás Mark Weisbrotnak, a washingtoni székhelyű Gazdasági és Közpolitikai Kutatások Központja társigazgatójának tollából:

How many times can the most powerful financial institution in the world -- the International Monetary Fund -- make the same mistake? The answer seems to be: as many times as it wants to.”

http://www.commondreams.org/views01/0515-01.htm

Ja, és mindenekelőtt:

Ó, IÓ, CIÓ, ÁCIÓ, KÁCIÓ, IKÁCIÓ, NIKÁCIÓ, UNIKÁCIÓ, MUNIKÁCIÓ, MMUNIKÁCIÓ, OMMUNIKÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ!!!

 

Szerző: egyszerufideszes  2010.07.20. 13:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszerufideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr152163631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása